Op zonvakantie gaan met de meiden is een van de leukste dingen die je kan ondernemen. Samen op het strand liggen en kletsen over de mannen. Cocktails drinken in je favoriete cocktailjurkje. Instagram-waardige foto’s maken op het strand. Noem het maar op! Ik ben zelf fan van op vakantie gaan, en dan met name op zonvakantie gaan. Het weer is namelijk altijd mooi, en dat doet zoveel goeds voor je stemming. In deze blog lees je over drie van mijn persoonlijke favoriete locaties voor een zonvakantie met de meiden. Want je moet natuurlijk op het strand kunnen liggen, kunnen shoppen, en een beetje cultuur of natuur kunnen zien. Dat is de ideale combinatie. Lees je mee?

De klassieke zonvakantie: Mallorca

Mallorca is een bekende zonvakantie locatie. Maar waarom is het nou zo leuk om met je beste vriendinnen daarheen te gaan? Mallorca heeft prachtige stranden en kliffen, leuke kleine stadjes, en allerlei activiteiten. In de zomer zijn er vele feesten op Mallorca, van kleine stadsmarktjes tot gigantische festivals. Je kunt hier dus heerlijk met je vriendinnen een drankje doen. Als je graag shopt zijn er ook grote steden waar je aan je trekken kunt komen. Je zonvakantie met de meiden wordt zo een hele ervaring met alles erop en eraan. Je kunt ook een dagje gaan kitesurfen, Mallorca staat er om bekend.

Feesten: Ibiza

Op Ibiza kun je goed feesten! Houden jij en je vriendinnnen net als ik van een dansje wagen, dan is Ibiza de beste plek om naartoe te gaan. Er zijn allerlei exclusieve clubs waar je tot diep in de ochtend door kunt feesten. Ook zijn de stranden mooi wit en de zee is mooi blauw. Dus Ibiza is als zonvakantie geschikt om te feesten, maar ook om tot rust te komen. Doe een potje yoga op het strand met je vriendinnen bijvoorbeeld.

Mooi: Kroatië

Als je gaat naar Brac in Kroatië, vind je de klassieke stranden met knalblauw water. Kroatië is dus een heerlijke zonvakantie plek. Daarnaast zijn er allemaal dingen te doen, zoals natuurparken, mooie dorpjes zoals Dubrovnik en prachtige kustlijnen om langs te wandelen. Op Kroatië kan je ook heerlijk feesten en shoppen, belangrijk voor je meidenvakantie. Er is ook een amfitheater om te bezoeken en een mooie grote basiliek. Kroatië is dus de meest cultuurrijke zonvakantie die je kunt ondernemen. De bovenstaande drie zonvakantie locaties zijn alledrie op hun eigen manier super. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel lol gehad met mijn drie beste vriendinnen. Hopelijk jij ook!