Als ik Fuji zeg, dan is de kans groot dat jij direct denkt aan foto’s en films. Waar of niet? Fuji maakt al jaren de beste foto- en filmtoestellen die je je maar kunt voorstellen. Maar met de Fujifilm xt2 heb je een uniek apparaat in handen. Met de Fujifilm xt2 kun je namelijk niet alleen de allermooiste foto’s maken, maar ook nog eens de beste films. Je hebt de regie met de Fujifilm xt2 helemaal zelf in handen. Of je nu een professionele fotograaf bent of een verwoed amateur-filmer, met de Fujifilm xt2 weet je dat je kwaliteit in handen hebt.

De Fujifilm xt2 voor de professionele fotograaf

Als professionele fotograaf weet je dat je moet lopen zeulen met verschillende camera’s, lenzen en tassen. Met de Fujifilm xt2 is dat verleden tijd. Je kunt met deze camera alle kanten uit. De kwaliteit van de foto’s is altijd dusdanig dat je klanten er zeer blij mee zullen zijn. En dat is wat je wilt. Blije klanten zorgen namelijk altijd voor meer klanten. Voor je het weet moet je “nee” verkopen! Met deze camera en verschillende lenzen ben je namelijk zeer compleet en is een andere camera echt overbodig. Wil je heel veel foto’s maken? Dan schaf je natuurlijk wel een extra geheugenkaart aan. Je hoeft je dan niet in te houden.

De Fujifilm xt2 voor de enthousiaste amateur

Ben je iemand die af en toe eens een foto maakt of een filmpje schiet? Dan is deze camera misschien een beetje veel van het goede. Maar ben je een echt enthousiaste amateur, dan kan de Fujifilm xt2 je leven nog leuker maken dan het al was. Door de haarscherpe foto’s en filmpjes maak je herinneringen tastbaar. Of het nu gaat om de eerste stapjes van je zoon of dochter of een roedel reeën op de Veluwe. Jij gaat hier optimaal van genieten!

Een Fujifilm xt2 bestel je online en de accessoires ook

We weten allemaal dat fotograferen met een goede camera niet bepaald goedkoop is. En dat verwacht je dus ook niet meer. Het is dus altijd fijn als je toch ergens een voordeel weet te halen. Denk dan aan kortingen op de accessoires die bij de Fujifilm xt2 horen. Zonder deze accessoires kun je misschien prima uit de voeten, maar met deze accessoires wordt het allemaal net wat makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan de perfecte tas om je camera in te vervoeren.