Friesland is de provincie die in het noorden van Nederland, aan de rechterkant op de kaart, ligt. Vanuit het westen is het een kwestie van de Afsluitdijk over rijden en je bent er al. Meer dan welke provincie dan ook geeft Friesland je het gevoel dat je in het buitenland bent. Je kunt de mensen niet verstaan als ze Fries praten. Het Fries is dan ook geen dialect, het is een echte taal. Friese kinderen krijgen nog steeds Friese les op school! Wil je wel eens meemaken hoe het is om op vakantie te zijn in eigen land en toch de taal niet te verstaan? Dan is een camping in Friesland met zwembad misschien iets voor jou. Op een camping in Friesland met zwembad is van alles te beleven!

Een camping in Friesland met zwembad voor de perfecte gezinsvakantie

Je bent op de camping in Friesland met zwembad echt op vakantie, maar dan zonder een urenlange reis en natuurlijk zonder urenlange wachtrijen op Schiphol. Je stapt gewoon in je eigen auto en rijdt die kant op. Wil je luxe kamperen op een camping in Friesland met zwembad? Dan huur je er een huisje of een stacaraven. Wil je lekker zelf grutten en zo dicht mogelijk bij de natuur zijn? Dan zet je zelf je tentje neer. Het kan allemaal op de camping in Friesland met zwembad. Je kinderen zullen er enorm van genieten en dat maakt jouw vakantie tot een succes.

Ben je al bekend in Friesland?

Dan is het wellicht een idee om eens naar de Veluwe te gaan. De Veluwe bestaat uit twee grote natuurparken en je vindt deze in de provincie Gelderland. Je kunt een plek reserveren op een camping Veluwe met zwembad. Je hebt het dan helemaal voor elkaar. Er is op de Veluwe zoveel te beleven dat je er nooit meer weg zou willen. Ook je kinderen, hoe verknocht ze misschien ook zijn aan hun schermpjes, zullen zich hier heel goed vermaken.

Waar je ook naartoe gaat: het is altijd genieten in Nederland

Je hoort wel eens dat het altijd maar regent in Nederland, maar eigenlijk valt dat reuze mee. Je hebt tijdens je kampeervakantie in Nederland maar voor een paar dagen een noodschema nodig. Je kunt dan, bijvoorbeeld, een bezoekje brengen aan Paleis Het Loo of gewoon leuk naar een binnenspeeltuin gaan. De rest van de vakantie zal het overwegend mooi weer zijn. Het maakt ook niet uit waar in Nederland je op vakantie gaat, er is altijd wel iets te ontdekken!