Een vrouw van de wereld reist natuurlijk enorm vaak. Ze ziet vaak veel stations en vliegvelden. Deze reisjes kunnen verschillende doeleinden hebben, zoals business of plezier. Een onmisbaar item is dan een mooie schoudertas. Deze tas is zowel praktisch als fashionable. Dit komt doordat je al je nodige spulletjes erin kwijt kunt, terwijl je dit niet ziet aan de buitenkant. Aan de buitenkant ziet men namelijk een zelfverzekerde dame met een mooie tas. Doordat de tas aan de schouder hangt, is het veiliger dan een handtas en is de tas ook makkelijker mee te dragen. Er zijn verschillende schoudertassen voor verschillende gelegenheden.

Avondje uit

Bij een avondje uit, zoals stappen of uiteten, gebruik je een andere tas dan overdag. Vaak is deze tas kleiner en compacter, aangezien je minder nodig hebt. Je hoeft er alleen o.a. geld, telefoon, sleutels en make-up in kwijt te kunnen. Marington heeft verschillende kleinere schoudertassen van enorm mooi materiaal. Zo is de ‘Burkely Antique Avery Mini bag’ ideaal voor een avondje weg. Deze tas is er maar liefst in vijf kleuren, namelijk: zwart, bruin, cognac, grijs en taupe. Voor iedere vrouw dus iets! De tassen zijn gemaakt van antiek vintage rundleer. Kwaliteit gegarandeerd dus. De schouderband in optioneel en van versteld worden, waardoor je het ook schuin over je lichaam kunt dragen. Dit is fijn als je lekker aan het dansen bent. Nog een voordeel van deze leuke tas, is dat het een extra opbergvakje heeft aan de voorkant, zodat je nooit meer je sleutels of pasjes kwijt raakt.

Zakelijke meeting

Tijdens een zakelijke afspraak moet je een aantal dingen meenemen waardoor het noodzakelijk is dat de tas groter is. Je draagt vaak o.a. een kladblok, laptop, papieren, telefoons, etuis, make-up en dergelijke met je mee naar een afspraak. Omdat je je niet een ongeluk wil sjouwen, is een schoudertas hier ook de ideale oplossing. Je komt zelfverzekerd op de afspraak aan met de tas aan je schouder. Hierdoor heb je gelijk de handen vrij om ze te schudden met diegene waarmee je hebt afgesproken. Dit is een stuk professioneler dan een handtas die je eerst op de grond moet zetten. Ook deze tassen zijn in het bruin, zwart of cognac beschikbaar. Een schoudertas met een postman flap model is zeer geschikt voor het verschepen van documenten van A4-formaat. Hierdoor kreuken je papieren niet. Door de klep blijft alles beschermd tegen de buitenwereld.

Dagje shoppen

Voor een dagje shoppen heb je een tas nodig die tussen het model van een avondje stappen zit en een zakelijke afspraak. Je wil er immers leuk uitzien, maar je moet wel wat kleine dingen erin kwijt. Gelukkig kun je je zware laptop thuislaten. Een rundleren schoudertas is bestand tegen een hele dag shoppen en je kunt er genoeg in kwijt, zoals een flesje water en een grote portemonnee. Doordat de schouderband verstelbaar is, kun je het over je lichaam dragen. Dit is veiliger in drukke straatjes. Je wil immers niet dat er iets wordt gestolen.