Als je vaak korte afstanden aflegt en je vindt het eigenlijk een beetje zonde dat je daar steeds de auto voor moet pakken is daar de perfecte oplossing voor. Als je een mooie dames fiets koopt heb je een alternatief anders dan alleen maar met de auto te gaan, en dan krijg je ook nog wat beweging en frisse lucht. We moeten niet alleen goed aan onszelf denken, maar ook aan het milieu. Dus om af en toe de fiets eens te pakken is een prima oplossing om in ieder geval een beetje positief mee te dragen aan beide onderwerpen.

Er is vast een mooie dames fiets voor jou

Er zijn zat mooie fietsen, dus er zit ook vast wel een mooie dames fiets voor jou tussen. Als je even een kijkje online of in de winkel neemt kom je vast wel wat tegen. En voor een fiets hoef je maar één keer een aankoop te doen, want die hoef je niet steeds bij te vullen met benzine. Voor iedere afstand die je met de fiets aflegt in plaats van met de auto bespaar je dus ook weer een beetje benzinegeld. Ook al is dat misschien aldoor maar een klein beetje per keer, als je uiteindelijk alles bij elkaar optelt is het alweer veel meer. Dus er zitten hartstikke veel voordelen aan!

Zo help je ook het milieu

Als je denkt dat jouw keuze zo klein is dat het geen verschil maakt, bedenk dan maar eens wat er zou gebeuren als iedereen op aarde dat zou denken. Als we allemaal een klein beetje meehelpen en we voegen al die kleine beetjes bij elkaar op maakt het al een groot verschil. Dus ook als jij je dames fiets pakt en daarmee eventjes die kleine afstand aflegt maak jij een verschil. Want het maakt niet uit dat het een klein verschil is, als iedereen dat doet is het alweer veel meer.

En je krijgt ook wat beweging!

Naast het feit dat je het milieu en je eigen portemonnee ermee helpt, help je ook nog jezelf! Als jij met de dames fiets naar de winkel gaat in plaats van met de auto krijg je dat toch nog weer mee als beweging én als tijd die je buiten hebt gespendeerd. Het is namelijk begrijpelijk dat je deze dingen soms vergeet als je bijvoorbeeld een heel druk leven hebt, maar op deze manier krijg je er toch nog wat van mee. En zoals ik al eerder zei, alle kleine beetjes helpen!