Gratis leggen van je laminaat bij De Laminaat Expert is niet zomaar een loze kreet. Het gratis leggen van je laminaat bij De Laminaat Expert si ook daadwerkelijk gratis. Je betaalt alleen voor je laminaat, de ondervloer en de plinten. Alles wordt dan gratis gelegd en geplaatst. Er zijn zelfs geen extra voorrijkosten en bezorgkosten aan verbonden. Iets wat andere aanbieders nog wel eens in de kleine lettertjes plachten te zetten. Zo klein dat je er pas achterkomt als de rekening er is. Gratis leggen van je laminaat bij De Laminaat Expert is dus daadwerkelijk gratis. En ook nog eens een zeer verstandige keuze.

Gratis leggen van je laminaat bij De Laminaat Expert is een goed idee

Natuurlijk draai jij je hand niet om voor het leggen van een vloertje. Maar na een verbouwing die al weken of zelfs maanden duurt, ben je er wel even klaar mee. Geld om iemand te betalen om je laminaat te leggen is er niet meer. Je complete budget gaat in de verbouwing en het opnieuw aankleden en inrichten van je huis zitten. Gratis leggen van je laminaat bij De Laminaat Expert is dan dus een extra goed idee. Je betaalt dan een all-in prijs voor ondervloer, laminaat en plinten en voor je goed en wel met je ogen kunt knipperen ligt het laminaat er prachtig in en zijn zelfs de plinten aangebracht.

Die plintjes, dat blijft toch een dingetje

Heb je vrienden die een jaar geleden zijn verhuisd en die zelf hun laminaatvloer hebben gelegd? Dan is de kans groot dat er hier en daar nog een plintje mist. Sterker nog. De kans dat alle plinten nog op een bosje achter de bank of een kast liggen is vrij groot. Want als de vloer er eenmaal ligt, lijken die plinten maar bijzaak. "Die doen we volgende week wel", " Als ik een zaterdag vrij ben". Maar zo werkt het niet. Direct doorpakken is het allerbeste en ook daarom is gratis leggen van je laminaat bij De Laminaat Expert de beste optie.

Dan zal het laminaat wel extra duur zijn

Dat zou je wel denken hé. Maar nee. Al vanaf € 19,95 per vierkante meter wordt jouw laminaat gratis gelegd. En ja, dat is inclusief laminaat, ondervloer, plinten, bezorging, voorrijkosten en professionele laminaatleggers. Daar kun je je geen buil aan vallen. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren laminaat en zo precies die vloer in je (nieuwe) huis krijgen die je graag wilt. Zonder dat je er zelf mee aan de gang hoeft te gaan!