Ja, dat heb je goed gelezen! Dit blog gaat over de modetrends voor aankomende winter. Nu hoor ik je denken “maar het is net lente! Hoezo moet ik nu al aan de winter denken?”. Omdat de trends van dit jaar gewoon om van te genieten zijn! Maar daar vertel ik uiteraard meer over in dit blog bericht. Veel lees plezier!

Schoenen die je moet dragen deze winter

Het lijkt misschien wat vroeg om het over de modetrends van aankomende herfst en winter te beginnen wanneer het net pas maart is, maar in de modewereld is niet meer dan normaal! De gerenommeerde modehuizen staan in april al te springen om hun fall collectie aan te mogen kondigen.

Onder de voorproefjes die ruim van te voren worden bekendgemaakt vallen natuurlijk ook schoenen. Deze herfst zal in het teken staan van de vierkante neus. Yay!! Zijn jullie hier net zo hyped over als ik? Laarsjes met een vierkante neus en over the knee boots met vierkante neus zullen niet meer weg te slaan zijn uit het straatbeeld, mark my words.

Wat betreft kleuren houden we het dit jaar vrij neutraal, de bordeaux rode schoen zal het dit jaar goed doen, evenals camel en army green.

Welke winterjas jij dit jaar gaat kopen

Als we dan overstappen naar de jassen die echt een hit gaan worden dit najaar gaat het met name om comfort. Vorig jaar zagen we dat de puffer jacks helemaal hot waren en deze lijn zet dit jaar een beetje door.

Gelukkig zullen we er nu niet massaal gaan bij lopen als een Michelin mannetje, maar wel gaan we voor de warme parajumper jassen. Scoor jouw parajumper jas dames bij JHP fashion! Daar hanteren ze fijne prijzen en ook een parajumper jas heren vind je hier gemakkelijk en snel, volgens de laatste fashiontrends. Jij weet in elk geval hoe je ervoor kunt zorgen dat jij en jouw boo samen comfortabel en in style de winter doorkomen!

Accessoires

Behalve schoenen en jassen blijft er nog één categorie over die vaak al halverwege het jaar wordt bekendgemaakt van de fall/winter collectie: accessoires.

Afgelopen jaar zag je dat heel veel mensen de wanten en gebreide hoofdbanden massaal omarmden, dat zal dit jaar wel anders zijn. Dit jaar gaat het in de accessoires om elegantie en klasse. Dit is waarom je veel kleine en subtiele details terug zult zien. Geen bombarie of felle kleuren, nee. De winter van 20/21 staat in het teken van leer, subtiele details en matte kleuren.

Nu je dit blog gelezen hebt ben jij helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mode land en kan je de zomer tegemoet!