We hebben weer last van die koude, gure dagen. Door weer en wind gaan we naar ons werk, naar school en pakken we de fiets om even snel een boodschap te halen. Echter is het geen weer meer om in je t-shirt over straat te gaan, maar is het toch echt verstandig om je warm aan te kleden. Door bijvoorbeeld een comfortabele hoodie, een heerlijk warm vest of een longsleeve kom jij deze koude dagen wel door. In dit blog geven we tips over de lekkerste truien en vesten om jezelf goed warm te houden tijdens deze oude dagen!

Een vest voor de koudere dagen

Wanneer je op het weerbericht ziet dat het op een dag erg koud kan zijn, maar een dikke trui te overbodig is, is een vest een ideale oplossing. Zo kun je een vast gemakkelijk aantrekken over een net shirt of top, maar kun je een vest ook snel open of uit doen als je het warm hebt. 

 

Er zijn verschillende soorten vesten, waardoor de een ook iets netter zal staan dan de andere. Zo zijn er vesten die vooral geschikt zijn om jezelf warm te houden. Deze vesten zijn vaak gemaakt van hetzelfde stof als de hoodies, wat je niet zo gemakkelijk aan kunt trekken op de werkvloer. Voor de werkvloer kun je bijvoorbeeld eens kijken naar een moscow vest. een moscow vest beschikt over de juiste chique uitstraling, maar zit bovendien erg comfortabel. Zo kun je kiezen tussen een gebreid en een gemêleerd vest, of juist voor een kort of lang vest. Zo is een moscow vest ideaal voor een bespreking, waarbij je ook wel professionaliteit uit dient te stralen. Wanneer je thuis komt kun je dan nog altijd kiezen voor die comfortabele hoodie, maar op het werk kun je dan toch echt beter gaan voor een vest van Moscow!

Een comfortabele hoodie

Hoodies, comfortabele truien die eigenlijk op ieder moment van de dag lekker zitten. De hoodies zijn gemaakt van een zachte stof, die ook nog eens de warmte vast kan houden. Naast het comfort en de perfecte draagbaarheid van een hoodie, is een hoodie ook erg goed te combineren op verschillende soorten broeken. Vooral wanneer je kijkt naar de casual kledingstijlen, is een hoodie zowel te combineren op flowerpants, stoere jeans, of juist op een stoffen broek. 

Naast de standaard comfortabel hoodies, zijn er ook diverse hoodies met een eigen kenmerk. Vooral in het winterseizoen 2019/2019, maar ook in het komende winterseizoen, zijn de oversized truien een trend. Verschillende oversized truien met standaard kleuren worden gedragen op skinny jeans. Een echte modetip voor dit winterseizoen dus!