Buddha to Buddha is niet zomaar en sieradenmerk. Het is een merk dat een bepaalde lifestyle vertegenwoordigd. Als een global woman is dit het merk sierraden wat je wilt dragen. Buddha to Buddha is een tijdloos merk met een boodschap. Jouw sieraden stralen dat uit en laten zien wie je echt bent. In dit artikel lees je meer over dit bijzondere merk.

De oprichter: Batul Loomans

Buddha to Buddha is opgericht door Batul Loomans. Zoals al eerder gezegd zit er achter zijn merk een bijzondere visie. Loomans had een carriere in de textiel toen hij ion 1992 naar India vertrok. Hij wilde daar kennismaken met meditatie. Elke winter leerde hij bij zijn leermeester Osho. Loomans was opzoek naar zingeving, bewustzijn en de betekenis van het leven. De gedachtes en gevoelens die daarbij horen wilde hij vastleggen in een tastbare vorm. In 1997 schetste hij op het strand in India een armband. Het werd een symbool voor kracht en solidariteit en tevens het eerste sieraad van het nieuwe merk Buddha tot Buddha.

Buddha to Buddha groeit

In Amsterdam begon Loomans met de verkoop van zijn bijzondere Buddha tot Buddha collectie. Inmiddels is het merk in 15 landen te vinden en zijn er zo’n 500 verkooppunten. En dat is geen wonder want de boodschap van een Buddha to Buddha sieraad slaat aan. Elk item in de collectie wordt met de hand gemaakt. De sieraden zijn geïnspireerd op een gemoedelijke manier van leven. Een vrouw die Buddha to Buddha sieraden draagt, wil elke dag optimaal benutten.

Uitstekend materiaal

Zoals gezegd word elk sieraad handgemaakt. Het materiaal dat gebruikt wordt is al net zo bijzonder namelijk 925 sterling zilver. Soms wordt het sieraad gecombineerd met leer of edelstenen in allerlei kleuren. Buddha to Buddha moet een leven lang meegaan en dat stralen de sieraden ook uit. De keuze is inmiddels enorm. Natuurlijk vind je nog steeds de oorspronkelijke armbande terug in de collectie. Maar ook ringen, kettingen en oorbellen bleken een groot succes. Nu is er echt voor ieder wat wils te koop. Er zijn hele fijne, delicate items, maar de vrouw die op durft te vallen kan ook terecht voor grovere modellen met opvallende schakels. Het is aan jou om uit te zoeken wat het beste bij je past. Eén ding is zeker: van de aanschaf van een Buddha to Buddha sieraad krijg je geen spijt!